خمینی شهر

فهرست مطالب

مایکروویو(microwave)، وسیله ای که امروزه در آشپزخانه ها فضایی را به خود اختصاص داده است، چگونه ساخته شد؟ وسیله ای که در این جهان پر جنب و جوش به سرعت کارهای ما کمک شایانی می کند و غذا و مواد‌غذایی را به طور یکنواخت گرم میکند.

از سال ۱۹۳۴ این تئوری مطرح شد که می توان با استفاده از میدان های الکتریکی با فرکانس بالا برای گرم کردن استفاده کرد.

پس از آن در طی سه سال کار و تلاش فراوان سرجان تورتون راندال، فیزیکدان انگلیسی، به همراه تیمش، توانستند یک مگنترون چند حفره ای تولید کنند که امکان تولید امواج الکترومغناطیسی با طول موج به اندازه کافی کوچک(مایکروویو) را فراهم کند.البته این طرح هنوز به مایکروویو امروزی نرسیده بود و فقط در رادارها کاربرد فراوان داشت که در سال ۱۹۴۰ این سیستم مگنترون در ازای کمک های آمریکا در جنگ جهانی دوم، به آمریکا داده شد.

پرسی اسپنسر یکی از کارمندان شرکت ریتون بود که یکی از برجسته ترین مهندسان رادار به شمار می رفت.

مایکروویو
اسپنسر

او در سال ۱۹۴۵ در حالی که مشغول کار بر روی سیستم رادار بود، متوجه شد که شکلاتی که در جیب داشت ذوب شده است -البته او اولین کسی نبود که متوجه این پدیده می شد- پس او ذرت را نیز در این شرایط قرار داد که موفق بود سپس این آزمایش را با تخم مرغ تکرار کرد که منجر به انفجار تخم مرغ شد.

پس او یک مولد الکترومغناطیسی را در یک جعبه فلزی قرارداد تا آزمایشات را به صورت ایمن انجام دهد که پس از آن طرح آن به طرح نهایی رسید.

خمینی شهر
microwave

اجاق مایکروویو در ۸ اکتبر ۱۹۴۵ ثبت اختراع شد

چند حقیقت درباره‌ی مایکروویو:

  • از سال ۱۹۸۶ و در طی ۱۱ سال حدود ۶۵٪ مردم آمریکا دارای اجاق مایکروویو بودند.
  • بیشترین اثر مایکروویو بر روی مولکول های آب است تا چربی ها و قندها
  • برخلاف تصور رایج مایکروویو غذا را از بیرون به داخل گرم می کند.
  • قرار دادن فلز دارای لبه های تیز در مایکروویو می تواند باعث آتش سوزی شود.

اساس کار امواج مایکروویو به طور کلی بر اساس اثر مولکول های دوقطبی می باشد، مانند آب در این با انرژی داده شده توسط امواج، مولکول های دوقطبی شروع به چرخش کرده و باعث گرم شدن غذا می شود.

چرخش برای گرما:

دلیل اینکه مواد غذایی در سیستم های مایکروویو چرخش می کنند، برهم کنش امواج است. یعنی در یک نقطه امواج با هم برخورد کرده و در آن نقطه انرژی هم را خنثی می کنند و در قسمت دیگری اثر می گذارند. پس مواد غذایی باید چرخش کنند تا همه قسمت های مواد غذایی به طور کامل گرم شوند.

برای همین است که مواد در مایکروویو چرخش می کنند ولی برخی گمان میکنند که دلیل گرم شدن مواد همین چرخش است.درحالی غذا ها به واسطه امواج مایکروویو گرم می شوند.

ما در نمایندگی خمینی شهر قصد داریم که شما را با این دست موارد آشنا کنیم.

بسیری بر این باورند که امواج مایکروویو به هنگام استفاده از آن در منزل پخش می شود ولی این تصور غلط است زیرا این امواج به واسطه قفس فارادی در درون دستگاه حفظ می شود البته ممکن است کمی امواج نشت کنند ولی این مقدار زیاد نیست.

مگنترون
microwave

اگر شما نیز کنجکاو به دانستن درباره چگونگی کار مایکروویو هستید با ما در نمایندگی خمینی شهرهمراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Saeed Bakrani
Saeed Bakrani
2021-11-19
Mehdi Hassanpour
خوش برخورد و حرفه ای بودند.
Mehdi Hassanpour
2021-10-06
xfgzdfg saefsdf
xfgzdfg saefsdf
2021-10-06
EHSAN SHABRANG
EHSAN SHABRANG
2021-01-29
javad mohebban
بسیار حرفه ای و منصف در کار
javad mohebban
2020-09-10
Mehdi Hassanpour
Mehdi Hassanpour
2020-08-29
مصطفی رفیعی
خدمات رو به خوبی ارائه میدهند و برخورد خیلی خوبی هم دارند.
مصطفی رفیعی
2020-08-26
بررسی
نوشته‌های تازه

تلویزیون تصویر ندارد، صدا دارد

وقتی تلویزیون شما صدا دارد ولی تصویر ندارد علت های متفاوتی می تواند داشته باشد. خرابی بک لایت. خرابی... ادامه مطلب

تصویر تلویزیون قطع و وصل می شود

کامل‌ترین روش حل مشکل قطع و وصل شدن تصویر تلویزیون‌های سامسونگ، ال جی، سونی، ایکس‌ویژن - نمایندگی تعمیر تلویزیون... ادامه مطلب

تلویزیون ال ای دی روشن نمی شود

يكي از ايرادهای رايج در تلویزیون های ال اي دي خاموش شدن دستگاه و روشن نشدن آن مي باشد.... ادامه مطلب

محافظ صفحه تلویزیون

اگر هنگام بازی کردن کودکان و یا جابه جایی ال ای دی کوچک ترین ضریه ای به پنل ال... ادامه مطلب

لیکوئید تلویزیون: تناقض آشکار در منزل شما

LCDها به‌سرعت جزئی از زندگی روزمره ما می‌شوند، اما آیا تابه‌حال فکر کرده‌اید که دقیقاً چه هستند؟ تلویزیون‌های ال‌سی‌دی... ادامه مطلب

تماس با ما
  • تلفن: ۳۳۶۷۸۸۳۳-۰۳۱ - ۳۳۵۱۶۸۴۴-۰۳۱ - ۰۹۱۳۲۱۱۰۲۸۰
  • ساعات / روز کاری: ۹:۰۰ - ۱۳:۰۰ | ۱۶:۰۰ - ۲۱:۰۰