خمینی شهر

بهترین مارک چیست؟ چه تلوزیونی بخرم؟  آیا از نمایندگی بخرم؟  چه تلویزیونی بهتر است؟ کدام برند برای خرید مناسب‌تر است؟  هنگامی که دارید این مطلب را می‌خوانید حتما پیدا کردن یک تلوزیون با صرفه، خوب و جدید برای شما یک دغدغه است، پس برای یافتن مناسب‌ترین پاسخ برای خودتان ما را تا پایان این مقاله همراهی کنید.

همانطور که حتما تا به حال متوجه شدید در بازار مارک‌های بسیار زیاد و متعددی وجود دارد که انتخاب از بین آنها خود کاری بسیار پیچیده است، پس بهتر است که ابتدا کمی اطلاعات کلی از تلوزیون‌ها بدانیم:

مهم‌ترین عوامل انتخاب بهترین برند تلویزیون

سایز: اندازه تلویزیون یکی از مهم‌ترین موارد برای مشتریان هنگام خرید تلویزیون است که این مورد تقریبا چیزی شخصی است و ارتباطی به خوب یا بد بودن تلوزیون‌های کوچک یا بزرگ ندارد.

قیمت: می‌توان گفت که مهم‌ترین مورد برای خرید یک تلویزیون قیمت آن است که بسیار منطقی است. قیمت تابع موارد بسیاری از جمله سایز، برند، امکانات، تقاضا و غیره است.

کیفیت:

یکی دیگر از موارد مهم که بسیار خارجی-و قابل حس برای مشتریان-است، کیفیت یک دستگاه است. کیفیت‌های متنوعی تا به امروز در بازار وجود داشته است که به مرور مختصر مواردی درباره ‌آنها می‌پردازیم:

کیفیت (SD (480p:

در این سری از تلویزیون‌ها که دیگر از رده خارج شده‌اند در هر ردیف 720 پیکسل نوری وجود دارد که آن را به صورت480*720 نیز نمایش می‌دهند که در هر فریم آن حدود 345600 پیکسل موجود است.

بهترین برند تلویزیون
SD

کیفیت (HD (720p:

کلمه HD  که حتما آن را به مراتب شنیده‌اید مخفف High Definition است که به معنای کیفیت بالا است. در این نمونه دستگاه‌ها که کیفیت چند برابر بهتری نسبت به نمونه قبل دارند از نظر صدا نیز کیفیت و قدرت بهتری دارا هستند. این دستگاه‌ها توانایی اتصال به دیگر دستگاه‌های دیجیتالی مانند کامپیوتر و غیره  را دارا هستند.

نقاط قوت این تلویزیون‌ها شفافیت و دقت بالای تصویر، نمایش رنگ بیشتر، افزایش وسعت طول و عرض تصویر، صدای دیجیتال چند کاناله با کیفیت بالاتر است. کیفیت 720p با رزولوشن 720*1280 دارای 921600 پیکسل در هر فریم است.

بتهرین تلویزیون بازار
HD

کیفیت(FULL HD(1080p:

در فرمت فول اچ دی کیفیت تصاویر به بیشترین حد خود می‌رسد. این نوع تلویزیون‌ها قادر به دیدن کوچکترین جزئیات تلویزیون خواهید بود. در این فرمت تصویر حداکثر 1920 پیکسل به صورت افقی و 1080 پیکسل به صورت عمودی قابل مشاهده است. پس به همین علت به این نوع فرمت 1080 نیز اطلاق می‌شود که در کل نشان دهنده حداکثر پیکسل‌های تصویر در حالت عمودی است.

تلویزیون فول اچ دی
Full HD

کیفیت(ULTRA HD(4K:

همانطور که از اسم این نوع مشخص است کیفیت آنها 4 برابر سری HD است که در آن وضوح صدا و کیفیت بیشتری دیده می‌شود. به طور کلی در این سری محصولات تراکم پیکسلی بالاتر رفته و به جزئیات بیشتر پرداخته می‌شود.

تلویزیون فورکی
4k

کیفیت 8K:

این بالاترین کیفیت تصویر تا امروز است. در این سطح از کیفیت تصویر حداکثر 7680 پیکسل به صورت افقی و 4320 پیکسل به صورت عمودی وجود دارد.

نتیجه کلی:

به طور کلی محصولات موجود در بازار امروزه HD، FHD، 4K و 8K است، که اختلاف قیمت نسبتا قابل توجهی با یکدیگر دارند.

بهترین برند تلویزیون موجود در بازار ایران

در بازار امروز ایران (شهریور 1402) انتخاب تلویزیون مناسب و مطمئن چالش بزرگی برای خریداران است. در بازار رسمی تلویزیون‌های اصطلاحا ایرانی برندهای بسیار متعددی (بیش از 50برند ) وجود دارد. اما با رشد بسیار زیاد برندها کیفیت رشد چندانی نداشته است. شاید خیلی بی ربط نباشد اگر بگوییم که اکثر تلویزیون‌ها ایرانی قطعات یکسانی دارند.

در بازار غیررسمی هم ریسک خرید وسایل فیک، بدون گارانتی و خدمات بسیار بالا است. از طرفی با توجه به نبود دستگاه‌های مشابه گارانتی دار خطرات دیگری نیز وجود دارد. یکی ورود دستگاه‌های بی کیفیت خارجی و دیگری عدم تامین قطعه برای دستگاه‌های خارجی.

اگر قرار است برای استفاده شخصی یا جهیزیه تلویزیون بخرید، بهتر است از تلویزیون‌های گارانتی دار یکی را انتخاب کنید. در این شرایط باید عامل مهم دیگری را هم به ملاک‌های خود اضافه کنید. شرکت ضمانت کننده تلویزیون: بهترین ضمانت کنندگان با توجه به نوع و سطح خدمات شامل گلدیران، سام سرویس، زرین کاسپین و غیره.

حال باید برندهای مختلف رایج در ایران را با هم بررسی کنیم. البته باید به این نکته نیز توجه کرد که حتی بهترین تلویزیون‌ها هم ممکن است که خراب شوند.

سامسونگ(SAMSUNG):

برند سامسونگ دیگر امروزه یک برند مشهور در حوزه تکنولوژی در سراسر جهان است که در بین برندهای تلویزیون پر تقاضاترین برند به شمار می‌آید و دارای تلوزیون‌هایی با کیفیت مناسب است. البته برای خرید بیشتر سفارش می‌شود که از مدل‌های QLED,UHD,QLED تهیه کنید زیرا دارای کیفیت خوب و زاویه دید عالی در عین ضخامت کم‌اند که معمولا قیمت بیشتری نسبت به سایر دستگاه‌ها دارند.

بهترین تلویزیون سامسونگ

معمولاً تلویزیون‌های سامسونگ از کیفیت تصویر بسیار خوب با رنگ‌های بسیار اشباع و رنگ سیاه عمیق برخوردار هستند. تأخیر ورودی آنها طی چند سال گذشته به طور قابل توجهی بهبود یافته است تا تقریباً برابر با مانیتورها باشند، و بسیاری از مدل‌ها اکنون نرخ تازه سازی متغیر FreeSync را پشتیبانی می‌کنند که میزان تاری در هنگام بازی را کاهش می‌دهد. فناوری ارتقاء کیفیت تصویر در این تلویزیون‌ها محتوای با کیفیت پایین را تقریباً در حد کیفیت 4k نمایش می‌دهد و سیستم عامل Tizen آنها کاربر پسند است و تعداد زیادی برنامه از طریق فروشگاه ان در دسترس است.

سرانجام، در حالی که ما انتظار داریم بیشتر تلویزیون‌ها تا همیشه مثل زمانی که از جعبه خارج می‌شوند کار کنند. گاهی اوقات مشکلات برطرف می‌شود و سامسونگ مرتباً به روزرسانی می‌کند تا مشکلات مربوط به عملکرد را برطرف کند و همچنین ویژگی‌های جدیدی مانند AirPlay را به همراه سخت افزار تلویزیون به ارمغان می‌آورد. این امر برای اپدیت نگه داشتن تلویزیون در آینده فوق العاده است، زیرا هر ساله فناوری های جدید به بازار معرفی می‌شود.

اگر شما طرفدار صفحه های بزرگ هستید یا فقط یک تلویزیون ساده کوچک لازم دارید، بهرحال سامسونگ مدلی برای هر اتاقی با هر اندازه‌ای و در قیمت‌های مختلف به شما ارائه می دهد. تلویزیون‌های سامسونگ اکثرا ساخت کشور مصر هستند.

مزیت‌ها

  • قابلیت UpScaling بسیار عالی
  • تاخیر ورودی خوب حتی در محتوای HDR که این تلویزیون ها را به گزینه مناسبی برای گیم تبدیل کرده است.
  • داشتن مدل های متنوع که در استفاده های مختلف متوسط هستند.
  • طراحی بسیار زیبا با قیمت های مناسب تر نسبت به دیگر برندها
  • دارای مدل های با طراحی منحنی که بسیار زیبا هستند.
  • دارای تلویزیون های با تکنولوژی QLED و کیفیت عالی
  • دارای پردازنده ی مرکزی قدرتمند و قوی

معایب؟

  • کیفیت ساخت متوسط
  • وجود Judder یا پرش تصویر در این تلویزیون ها
  • نداشتن مدل های با صفحه نمایش OLED

الجی (LG):

ال جی یکی از اولین تولیدکننده‌هایی است که تلویزیون‌های OLED را تولید کرد و باعث انقلابی در کیفیت تصاویر شده است. تلویزیون‌های OLED به لطف فناوری ساطع کنندگی نور که می‌تواند پیکسل‌ها را بصورت جداگانه خاموش و روشن کند، می‌توانند رنگ مشکی عمیقی را ارائه دهند.

نسبت کنتراست تقریبا نامتناهی باعث افزایش کیفیت تصویر در یک اتاق تاریک می‌شود و یک تجربه استثنایی از تماشای فیلم برای شما ایجاد می‌کند. LG همچنین تلویزیون های lcd-led تولید می کند که بیشتر از پنل‌های IPS برای ان‌ها استفاده می‌کند که زاویه دید وسیع تری را با نسبت کنتراست کمتری ارائه می‌دهند.

این بدان معنی است که این تلویزیون‌ها معمولاً بهترین انتخاب برای مشاهده در اتاق تاریک نیستند، اما اگر از اطراف و زاویه های غیر مستقیم، تلویزیون را تماشا کنید عملکردش عالی است، زیرا تصویر در زاویه های غیر مستقیم همچنان دقیق باقی می ماند.

سری‌های پایین ال جی شامل مدل‌هایی با قیمت کمتر می شود که روشنایی کمتری دارند اما برای کسانی که زاویه دید گسترده را در اولویت دارند پیشنهاد می شود. بیشتر تلویزیون‌های ال جی با آخرین نسخه از سیستم عامل LG WebOS تولید می شوند که کاربرد آن بسیار آسان است و عملکرد آن نیز راحت است و این امکان را به شما می‌دهد تا به برنامه‌های زیادی دسترسی پیدا کنید که هرگونه نیازی را پوشش می‌دهند.

اگر بخواهیم بر اساس برند دسته‌بندی کنیم، تلویزیون‌های ال‌جی گزینه‌ی بهتری برای تماشای فوتبال یا حتی سایر ورزش‌ها هستند. تلویزیون های ال جی بیشتر ساخت کره هستند.

مزیت‌ها ال جی

  • زاویه دید بزرگ و وسیع در هر دو مدل LED و OLED
  • پلت فرم بسیار هوشمند WebOS 3/5 با امکانات و قابلیت های زیاد
  • طراحی زیبا و قیمت مناسب
  • دارای انواع گیرنده های DVB-C DVB-T2 DVB-S DVB-S2 در همه مدل ها
  • دارای پردازنده های قوی و تکنولوژی نانوسل در تعدادی از مدل های بالارده

معایب؟

  • کنتراست ضعیف در LED ها
  • یکنواختی خاکستری ضعیف در LED ها
  • کیفیت ساخت متوسط نسبت به سونی

سونی(SONY):

برند سونی که معمولا بعد از سامسونگ و ال جی مردم را به سمت خود می کشاند توجه بسیاری بر روی کیفیت تصویر دستگاه دارد که هم این مورد و هم موارد دیگر باعث اختلاف قیمت این محصول با دیگر برند ها است. البته به این نکته هم باید توجه کرد که شرکت سونی معمولا از پنل های دیگر شرکت ها استفاده میکند پس تفاوت آنها خیلی نیست.

مزیت ها ؟

  •  کیفیت ساخت عالی و دوام و طول عمر بالا
  • مدیریت خوب حرکت و موشن
  • کیفیت تصویر عالی حتی در مدل های میان رده
  • دارای سیستم عامل کاربر پسند ANDROID
  • دارای قابلیت ضبط و حافظه داخلی

معایب؟

  • قیمت بالا
  • طراحی خیلی ساده در LED ها
  • کندی عملکرد پلت فرم اندروید نسبت به دیگر برندها
  • زاویه دید نسبت به دیگر برندها کمی ضعیف تر است 

پاناسونیک(PANASONIC):

با داشتن حدود نیم قرن سابقه در این صنعت، پاناسونیک یکی از قدیمی ترین مارک های تولید کننده تلویزیون است. زمانی که تلویزیون های پلاسما از بهترین های بازار بودند و پاناسونیک نیز تلویزیون های پلاسمای بی نظیری تولید می کرد. اما الان تغیر کرده و با شکست پلاسما این شرکت، رویای آمریکایی خود را بسته و آن را به اروپا و آسیا برد، جایی که تعداد زیادی افراد از تماشای بهترین مدل های OLED لذت می برند.

سیستم عامل تلویزیون پاناسونیک ظاهری کاربردی و صاف دارد. شما قابلیت‌های WebOS LG Android TV Roku و حتی Tizen سامسونگ را در عملکرد کلی سیستم عامل پاناسونیک احساس نمی کنید. اون به خوبی کار می کند اما بسیار پایه ای است. تنوع برنامه های ان خیلی گسترده نیست. اما شما تمام برنامه های اصلی مثل Netflix – YouTube و برخی از برنامه های IPTV و مجموعه ای دیگر از برنامه ها را در دسترس دارید.

پاناسونیک بخصوص در جدیدترین مجموعه های OLED 4K خود، یک ویژگی مهم یعنی کیفیت تصویر را حفظ کرده و هیچ وقت کیفیت تصویر را فدای امکانات و قابلیت های جدید نکرده است. درست همانطور که در گذشته بوده، اکنون هم شما از وضوح، دقت رنگ، روشنایی و شادابی یک تلویزیون پاناسونیک ناامید نخواهید شد. پنل این تلویزیون ها همان پنل های oled ال جی است اما با پردازنده هوشمند جدید HCX PRO Panasonic، شما تفاوت زیادی را حس خواهید کرد.

تنوع محصولات پاناسونیک کم است بنابراین در بازار ایران هم مدل های کمی از این برند معتبر ژاپنی وجود دارد اما مدل های بالارده ان از لحاظ کیفیت تصویر و کیفیت ساخت واقعا حرف ندارند اما قیمتشان هم نسبتا بالا است.

مزیت ها؟

  • کیفیت ساخت و دوام بالا
  • کیفیت تصویر بی نظیر
  • رابط کاربری خوب و استفاده راحت

معایب؟

  • تنوع کم
  • قیمت بالا

هایسنس(HISENSE):

اگرچه هایسنس از سال 1969 وارد بازار لوازم الکترونیکی مصرفی شده است، اما حضور ان در ایالات متحده کمتر از یک دهه است. آنها تولید خود را به تلویزیون محدود نکرده اند، بلکه طیف گسترده ای از لوازم الکترونیکی مصرفی مانند یخچال و دستگاه‌های تهویه را تولید می کنند.

آنها هر ساله مدل‌های جدیدی را منتشر می کنند که بسیار مقرون به صرفه هستند. به تازگی، این مارک چینی تولید کننده تلویزیون، شروع به تولید مدل های با رده بالاتری کرده است که از مارک های مشهور تلویزیون مانند ال جی، سامسونگ یا سونی فراتر رفته است.

تلویزیون های هایسنس ترکیبی از کیفیت تصویر خوب با سیستم عامل هوشمند ( که ترکیبی از اندروید با روکو است) را ارائه می دهند و از سیستم عامل مخصوص هایسنس یعنی vidaa استفاده می کنند.

مزیت ها؟

  • کیفیت تصویر بارور نکردنی
  • دستیار صوتی گوگل
  • قیمت مناسب

معایب؟

  • زاویه دید ضعیف
  • امکانات محدود

ایکس ویژن(XVISION):

این تلویزیون‌ها تقریبا ایرانی هستند، و در شرکت مادیران تولید می‌شوند. اما تعداد کمی از تلویزیون‌های این برند کیفیت مناسبی دارند. حداقل توصیه ما این است که LCD های ایکس ویژن را نخرید. شاید در کوتاه مدت عملکرد خوبی داشته باشند،‌ اما در مقایسه با برندهای قبلی دوام و ماندگاری پایین‌تری دارند. احتمال می‌رود که کشور چین در ساخت و تولید محصولات این برند دست داشته باشد. مشکلاتی از قبیل اشباع رنگ بالا و تفکیک پذیری پایین رزولوشن تصویر از معایت این برند است.

یک مرور و نتیجه گیری کلی:

  • تلویزیون‌های سامسونگ از هر لحاظ با کیفیت و قابل اطمینان هستند، به خصوص محصولات OLED.
  • تلویزیون‌های ال جی طراحی زیبایی دارند و مانند سامسونگ قابل اطمینان هستند اما قیمت آن‌ها بالاتر است،‌ به خصوص محصولات اسمارت و 4K.
  • تلویزیون‌های سونی کیفیت و رزولوشن تصویر بالایی دارند، قدرت فنی آن‌ها نسبت به محصولات کره ای سامسونگ و ال جی کمتر است اما مجموعا نمره قابل قبولی می‌گیرند.
  • تلویزیون‌های هایسنس خوب هستند اما باید یک محصول اصل و باکیفیت را از یک فروشگاه خوب بخرید.
  • تلویزیون‌های ایکس ویژن معمولا کیفیت و دوام سایر برندها را ندارند، اما می‌توانید به عنوان آخرین گزینه به آن‌ها فکر کنید. قیمت آن‌ها نیز مناسب است.

حال برخی از برند های بالا را از لحاظ مختلف رتبه بندی کنیم:

رتبهنام برند
1ال جی
2سامسونگ
3سونی
4پاناسونیک
5هایسنس
از لحاظ ظاهر و طراحی


رتبهنام برند
1سونی
2سامسونگ
3ال جی
4پاناسونیک
5هایسنس
از لحاظ کیفیت و دوام

رتبهنام برند
1ال جی
2هایسنس
3سامسونگ
4سونی
5پاناسونیک
از لحاظ قیمت

رتبهنام برند
1سونی
2سامسونگ
3ال جی
4پاناسونیک
5هایسنس
از لحاظ کیفیت تصویر

رتبهنام برند
1ال جی
2سونی
3سامسونگ
4پاناسونیک
5هایسنس
از لحاظ کیفیت صدا

رتبهنام برند
1ال جی
2سامسونگ
3سونی
4پاناسونیک
5هایسنس
از لحاظ امکانات و قابلیت ها

نکاتی که باید قبل خرید تلویزیون به آن ها دقت کنید

اگه علاقه زیادی به اینترنت و استفاده از امکانات تلویزیون هوشمند خود دارید مناسب ترین گزینه برای شما در اولویت اول ال جی، دوم سامسونگ و سوم سونی است.

 کنترل جادویی تلویزیون های ال جی کارایی بیشتر و بهتری نسبت به کنترل جادویی تلویزیون های سامسونگ دارند. و در حال حاضر تلویزیون های سونی فاقد کنترل جادویی هستند ولی می توانید ان را جدا برای تلویزیون سونی خریداری کنید.

توجه کنید که مقایسه باید بین یک رده از تلویزیون ها انجام شود یعنی اینکه شما نمی توانید سری هشت سامسونگ را با سری پنج ال جی مقایسه کنید و نتیجه بگیرید که پس سامسونگ بهتر است.

در حالت کلی کاربرد قابلیت های تلویزیون اسمارت بیشتر از ویژگی سه بعدی است و سه بعدی کاربرد چندانی ندارد و دیگر تولید نمی شود.

زیاد خودتان را درگیر اعداد و ارقام و پنل 500 هرتز و 800 هرتز نکنید. این اعداد در بیشتر موارد جنبه تبلیغات دارند.

در مورد سایز صفحه تلویزیون دقت کنید که در حال حاضر سایزهای موجود در بازار برای تلویزیون های ال ای دی سامسونگ 32 40 43 49 50 48 55 و 65 اینچ بوده و برای ال جی سایزهای 32 40 42 43 49 55 58 60 65 75 79 اینچ بوده و تلویزیون های سونی در حال حاضر در سایز 32 40 43 48 49 50 55 60 65 75 85 اینچ موجود است.

نتیجه گیری

بهترین برند تلویزیون : در واقع هیچ کدام از این برندها بر دیگری برتری مطلق ندارند و همانطور که در بالا برای شما توضیح دادیم هر کدام از این برندها مزایا و معایب خودشان را دارند و هیچ تلویزیون کاملی هم وجود ندارد.

انتخاب تلویزیون مناسب به نیازهای شما بستگی دارد و شما باید نیازهایتان را اولویت بندی کنید تا در نهایت انتخاب بجا و مناسبی داشته باشید. مواظب باشید که زیاد درگیر جزئیات نشوید چراکه بیشتر این تلویزیون ها به اندازه کافی عالی هستند و تفاوت ها زیاد قابل توجه نیست مگر اینکه شما واقعا به دنبال ان ها باشید

برترین تلویزیون ها را با ما در نمایندگی خمینی شهر دنبال کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما
  • Phone: ۳۳۶۷۸۸۳۳-۰۳۱ - ۳۳۵۱۶۸۴۴-۰۳۱ - ۰۹۱۳۲۱۱۰۲۸۰
  • Working Days/Hours: ۹:۰۰ - ۱۳:۰۰ | ۱۶:۰۰ - ۲۱:۰۰